About

Jozefien about


Hey allemaal! Ik ben Jozefien, 24 jaar en het is mijn unlimited enthousiasme dat deze blog mogelijk heeft gemaakt. Ik droomde al langer van een eigen plekje in blogvorm, een creatieve uitlaatplek. Op 3 mei 2015 heb ik de stap gezet en ben ik begonnen aan deze blog. De eerste titel voor mijn blog, Fulfillingdaydreamstonight, was voor mij heel symbolisch, omdat ik op die avond mijn dagdromen vervulde. Ondertussen heb ik er Très Fien van gemaakt, omdat deze nog beter bij mij en mijn blog aansloot.

Op mijn blog zul je vanalles vinden, maar de nadruk ligt vooral op verschillende talen, dieren en pretty pastel things. Want ja, ik heb de bachelor in Taal- en letterkunde Frans-Spaans en de Master in de Bedrijfscommunicatie, die verdergaat op het communiceren in verschillende talen. Nu rondde ik ook de opleiding Toegepast Diergedrag af, waardoor ik nu werk als dierengedragstherapeute en redactrice . Mijn roots liggen in hartje Limburg, waar ik ben opgegroeid en waar ik nog steeds graag woon.

Buiten al deze passies, ben ik dolgelukkig als ik kan zingen en als ik met dieren bezig ben. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te ontdekken, nieuwe mensen, nieuwe verhalen. Dankzij mijn familie weet ik dat als je iets wil, je er voor moet gaan. Je kan alles bereiken als je daar zelf voor openstaat. Door fantastische vriendinnen te ontmoeten en door mijn vriendje die me onvoorwaardelijk steunt, zit ik hier nu, na een hoop gestuntel, veel vallen, maar gelukkig ook weer opstaan, voor mijn eigen blog. Een blog waarin ik simpelweg Très Fien zal zijn.

Bedankt voor het bezoekje!

Liefs,
Jozefien

Advertenties

2 reacties op ‘About

  1. Proficiat met je blog Jozefien ! Heb ervan genoten om alles op een fijne manier te mogen doorlezen en meegenieten met de dingen die je gedaan hebt , nog veel succes in je verdere toekomst !! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s